SRODNI TEKSTOVI:

DA LI JE AL KAIDA IZMIŠLJENA NA ZAPADU? Termin "al kaida" označava kompjutersku bazu podataka, a ne terorističku organizaciju, tvrdi francuski obaveštajac, major Anri Binel.  Ali kome treba ova laž i globalni terorizam?

TERORIZAM: Da li su terorističkim napadom na londonski metro, 7.7.2005. poslanici ubedjivani da izglasaju zakon o uvodenju biometrijskih ličnih karata?

TERORIZAM: Kako su zaista srusene kule STC-a u Njujorku 11.9.2001. Kako se istopila čelična konstrukcija, iako velikog požara nije bilo.

TERORIZAM: DA LI JE 11. 9. 2001. U PENTAGON UDARIO PROJEKTIL? Gde su nestali ostaci Boinga 757? Šta su videli prolaznici? Ko je zaplenio video snimke nadzornih kamera u blizini Pentagona?

KOME TREBA AL KAIDA?

PIše: Ivona Živković

Teroristički napadi "širom sveta" (a zapravo u zemljama gde su najveći interesi i vojna i obaveštajna uporišta SAD, Izraela i Britanije), ponovo su uzdrmali svet. Pomoć u tom uzdrmavanju nesebično su im pružili globalni mediji pod kontrolom cionista: CNN, SKY, FOX News. Teroristički napad u Londonu bio je mnogo važniji za Ameriku nego za susednu Francusku ili Nemačku, pa su o tome danima dramatično izveštavali. Kad nema terora, ratova i drugih globalnih katastrofa ovi mediji i ne dolaze do izražaja.

Ipak, žrtve terora su stvarne i u Njujorku, Madridu, Londonu, na Baliju, u Šarm el Šejku. To su uglavnom civili, obični gradjani i ma koliko ih bilo - jedan ili stotinu (Engleza, Egipćana, Španaca, Brazilaca...), njihovi počinioci su monstrumi i definitivno nehrišćani.

Ipak, danas su većini gradjana u Srbiji nepoznate informacije koje o ovome plasiraju antiglobalistički Internet novinari širom sveta. Tako je i ovaj tekst ostao neobjavljen u novini za koju je pisan.
Da podsetimo, antiglobalizam je otpor formiranju jednog formalnog unipolarnog sveta kojim bi se sva politička dogadanja kontrolisala (čitaj nametala) iz jednog centra na čijem čelu bi bila Svetska Vlada. Ovu neformalnu vladu danas već čine mnogi pojedinci na istaknutim funkcijama u raznim medjunarodnim organizacijama (EU, UN, NATO, MMF, Svetska banka itd). Ta vlada danas funkcioniše preko tajanstvene Grupe Bilderberg, a jedan od onih koji je prisustvovao njihovom poslednjem skupu je i Jap de Hop Shefer, generalni sekretar Natoa, ovih dana često prisutan u srpskim medijima.

Njihov cilj je stvaranje strogo kontrolisanog društva na globalnom nivou i u totalnom sistemu platnih kartica (bez keša), sa biometrijskim ličnim kartama u jedinstvenoj bazi podataka (vlasnik će na svakom mestu morati da se identifikuje), sa jedinstvenom obaveštajnom i bezbednosnom agenturom (bežanje preko granice više neće imati smisla), sa policijom ogromnih ovlašćenja (Englezi su ovako ovlašćeni upravo ubili nedužnog civila koji im je samo ličio na mogućeg teroristu), svetska vojska koja će intervenisti na svaku oružanu pobunu, itd. Pametnom čoveku je već jasno.


Ali kakve veze globalizam i Bilderberg imaju sa sa teorizmom? Nije li Al Kaida iza svih terorističkih napada?

Da, to upravo tvrde globani mediji, pod kontrolom pomenute svetske Grupe. Ali, evo pitanja i nedoumica u vezi terorističkog napada u Londonu (7.7.2005.) koje postavljaju antiglobalisti.

1. Da li je izraelski ministar finansija Benjamin Natanjahu (u tom trenutku je bio u Londonu) bio na vreme upozoren o napadu? Zašto je umesto da krene na ekonomski samit, ostao u svojoj hotelskoj sobi? Natanjahu je navodno informaciju dobio od Skotland Jarda, koji je obavestio izraelsku ambasadu, a ova svog ministra. Skotlannd Jard je demantovao ovo tvrdeći da jeste izdao upozorenje izraelskoj ambasadi, ali tek nakon prve eksplozije. Činjenica je, ipak, da niko više nije dobio ovakvo upozorenje, a Natanjahu nije prošao putem pored stanice Liverpul strit, gde se dogodila jedna od ekspozija, a to mu je upravo bila predvidjena maršruta planirana za to vreme.

2. Po običaju teroristi su veoma brzo izdali sapoštenje postavljajući ga na neki Internet sajt. Koja je adresa tog sajta? Jedan uporni haker iz Amerike našao je da sajt potiče sa nekog servera u Merilendu, SAD. Kako to da su teroristi napisali uz saopštnje i citat iz Kurana, koji je imao grešku.

3. Luton stanica podzemne železnice, gde su se sva četiri bombaša ušla, kada ih je sigurnosna kamera snimila zajedno, u to vreme, 7.40 po izjavama putnika bila je zaustavljena za prijem putnika, a vozovi su iz nepoznatog razloga vraćani natrag. Zašto su sva četiri bombaša izašla zajedno pred kamere, olakšavajući posao policiji da ih poveže? Kako je moguće da ostave auto sa eksplozivom na parkingu, koji je lako otkriven. Zašto su nosili sa sobom sobom lična dokumenta, koja su odmah nakon eskplozije nadjena. Zar to nije neozbiljno za ozbiljne teroriste?

4. Snimak sigurnosne kamere koji je objavila policija (samo statična fotografija) ako se uveća odaje tragove foto montaže. Ne vidi se jasno ni jedno lice. Svi teroristi su navodno poginuli, a mrtva usta ne govore.

"Terorista" ima dve desne noge.

Jedna šipka ograde prolazi kroz glavu "teroriste", a druga je ispred njega.


5. U metro stanici Kings Kros, očevidci (čije izjave zvanični mediji nisu pustili) tvrde da je neposredno pre eksplozije bilo prilično konfuzno zbog navodnog problema sa napajajanjem strujom. Putnici su vraćani i mnogi su izašli iz podzemne i uhvatili autobus br.30 (koji je kasnije raznet bombom).


6. Zašto je samo taj autobus, br. 30 (koji je eksplodirao) preusmeren sa redovne linije, zbog eksplozije u metrou koja se dogodila sat vremena pre toga? Zašto saobraćaj nije potpuno zaustavljen?

7. Prvo je objavljeno da su bombaši koristili daljinske upaljače, da su bombe aktivirane mobilnim telefonom, onda su to bili bombaši samoubice, jedan je vidjen kako petlja nešto oko svog ruksaka... Očevici čije izjave nisu puštene u medije javljaju da je bomba bila u podu autobusa i u podu vagona. Kako to da su autobusu br. 30. sve četiri nadzorne kamere bile baš tada isključene?


8.Džek Strou, ministar inostranih poslova je odmah, istog dana, izjavio da je počinilac Al Kaida(!?) Kako je tako brzo otkrio?


9. Dva dane pre napada, guverner američke centralne banke (FED), Alan Grinspen pustio je na finanijsko tržište 40 milijardi dolara, pa zbog toga nije došlo do većih potresa na tržištu novca. Ovakva intervencija Grinspena je ocenjena kao veoma neuobičajena i iznenadjujuća u datim tržišnim okolnostima.

10. Da li je rukovodilac čitavog londonskog transportnog sistema bivši pripadnik CIA sa velikim iskustvom u operacijama gde se vrše teroristička podmetanja u političke svrhe (takozvani "false flag")

11. Da li se baš u vreme terorističkog napada u metrou, na istom mestu, u isto vreme vodila akcija simuliranog terorističkog napada bombama, koju je vršila privatna kompanija Visor Konsultants?


12. Upravo u to vreme u britanskom parlamentu je vodjena žestoka debata zbog namere vlade da biometrijske lične karata za Engleze. Nije li nakon terorističke akcije vlada dobila izuzetno jake argumente da ih uvede?


13. Najzad, izuzetna ovlašćenja ("pucaj da ubiješ") koja su engleski policajci dobili prošla su zahvaljujući baš ovom napadu. I prva žrtva je već nakon nekoliko dana pala. Nevina, naravno. Bio je u pitanju brazilski državljanin kome je istekla boravišna viza, pa se uplašio i počeo da beži. I ova priča je puna protivrečnosti policije i očevidaca. Ubijeni Žan Šarl Mendez, sa perona metroa gde je bilo veoma malo putnika, sateran je kao zver u vagon gde je bilo puno putnika i tu ubijen sa pet metaka u glavu.

Kako su se engleski "bobiji" tako brzo transfomisali od dobroćudnih, nekada nenaoružanih policajaca, u uvežbane profi ubice? Po, mnogim analizama radi se o novim snagama policije "odredima smrti", novim elitnim londonskim policijskim jedinicama pod nazivom SO19, o čemu je pisao nedavno i publicista Mišel Čusudovski. Ovakve jedinice razvio je Izrael sa obračun sa Palestincima. I kad su pre prošli obuku bazvanu "Operacija Kratos" koju im je dao upravo Izrael?

Dakle, posle ovoga Englezi sve više liče na Izraelce, a svet postaje Palestina, mesto opšteg terora i zastrašivanja, zona sa kontrolisanim i riskantnim kretanjem za sve gradjane. Da li to "islamski fanatici", organizovani u "svemoćnu" Al Kaidu, žele da izazovu opštu versku i rasnu netrpeljivost? Nisu li onda svi ovi teroristički napadi samo deo specijalnih psiholoških operacija koje čine pripremu terena za konačni veliki obračun, a žrtve su nevini gradjani širom sveta, od Njujorka, Londona, Madrida, Iraka, Indonezije, Egipta, Palestine, Severne Osetije, Srbije… Logično je da se radi upravo to - velika priprema.

Ali šta sledi onda? Fizički sukob, globalnih razmera, takozvani "džihad", zar ne? Ili da ga nazovimo Treći svetski rat? Jer, muslimanske države su, poznato je, sve "velike" vojne sile, sa najvećim nuklearnim arsenalom, raketama, avionima, podmornicama itd. (!!!) Kad krenu, teško ih je zaustaviti.
Zato će "ugroženi" hrišćanski svet, kao i miroljubiv islamski deo, morati da preduzmu akciju preventivnog obračuna sa ovim globalnim zlom - RATOM PROTIV TERORA! Tako će prve udariti pravo u srce Al Kaide.
Znate li gde je to srce? Slučajno baš tamo gde je nafta. Najveća nalazišta su u Kaspisjkom moru, u Iraku, Iranu, Kuvajtu, Saudi Arabiji, Siriji, u graničnom pojasu Pakistana i Avganistana. Slučajnost je eto, da baš tu žive najveći svetski "džihadisti" i "teroristi".
Ali NATO borci će se junački obračunati sa ovom terorističkom nemani i zauvek osloboditi čovečanstvo od nje. Kao u holivudskim filmovioma. Usput će, naravno, pokupiti i svu naftu tek da malo nadoknade troškove.
Naftovodi koji će taj "sitan ratni plen" transportovati prolaziće i kroz Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju, Albaniju, Rumuniju i Bugarsku. Logično je zato da u njihovoj blizini bude i vojska koja će ih obezbedjivati. Priprema logistike traje već petnaest godina i na našem tlu. Upravo smo u finišu, potpisivanjem sporazuma sa NATO da ćemo ih podržati i pomoći im u ovoj "plemenitoj mirotvoračkoj" akciji.
Da ispravno postupamo i da nam je NATO majka zaštitnica zaduženi su da nas ubedjuju proamerički i Sorosovi plaćenici, vojno-politčki analitičari i "stručnjaci" za "strašnu Al Kaidu": izvesni prof. Zoran Dragišić, mladjani Aleksandar Radić, i ugledni "ekspert za terorizam" Dragan Simenunović.

ZNAJU LI ONI ZA KOGA RADE?

Ova pseudoanalitičarska i pseudoekspertska trojka koju, kao po komandi, pozivaju svi vodeći srpski mediji ekvivalent je Nataši Kandić, Sonji Biserko i Biljani Kovačević Vučo.

Dr SIMEUNOVIĆ NA DELU: ZASTRAŠIVANJE GRADJANA SRBIJE.

ALEKSANDAR RADIĆ NA DELU: "MILOSRDNI ANDJEO" BIO HUMANITARNA AKCIJA!

 

DRAGIŠIĆ NA DELU: AGITPROP NATOA?


Ruski obaveštajci tvrde da Al Kaida ne postoji kao globalna organizacija, već samo kao mit, a Mudžahedini su samo nezaposleni i gladni, a vojno obučeni, veterani iz ratova u Avganistanu, Iranu, Iraku... Jednostavno idu po ratištima i čine zločine u interesu onog ko im plati.


I za kraj još samo jedno, što gradjani Srbije treba da znaju. Gde god bude NATO vojska, biće to legitimna teritorija za napad, ne samo terorista i diverzanata i bombaša samoubica, već i krstarećih raketa. Ako ka Srbiji polete možda Iranske ili Saudijske rakete (možda i sa nuklearnim punjenjem, jer ko zna šta su im Rusi sve prodali) neće to biti zbog nas, verujte. Biće to usmereno samo na NATO. Gradjani, nekada prijateljske im države SFRJ, biće samo kolateralna šteta.