Srodni tekstovi:

DA LI JE SADAM HUSEIN ZAISTA UHVAĆEN ILI JE SUDJENO NJEGOVOM DVOJNIKU? Jedan od najtiražnijih svetskih tabloida "Sun" objavio je protekle nedelje, u više navrata, zatvorske fotografije svrgnutog iračkog predsednika Sadama Huseina.

STVARNI RAZLOZI AMERICKE INVAZIJE NA IRAK.
Kako je CIA pomogla Sadamu Huseinu da dodje na vlast. Kako Izrael želi da stvori imperiju do Kaspijskog mora. Ko zaista ratuje u Iraku - SAD ili Izrael?

ŠTA SE STVARNO DOGADJA U IRAKU? O tome što se dogadja u Iraku saznajemo letimično samo iz agencijskih vesti koje se rutinski puštaju u našim medijiama.
Naših ratnih izveštača tamo nema kao da nikoga ovde ne zanima šta se u Iraku dogadja. A bilo nam je neshvatljivo dok smo i sami bili žrtve NATO agresije kako istina o Srbiji i stradanju srpskog naroda (na Kosmetu, u Krajni, u Bosni) teško prodire u svetsku javnost.

31.12.2006

SADAM HUSEIN JE OBEŠEN I MEDIJSKA PREDSTAVA JE ZAVRŠENA...

ILI NOVA TEK POČINJE?

Sadam Husein je rodjen 1937. godine , što znači da je u trenutku kada je zarobljen to bio star 67 godina. Njegovi poslednji snimci potiču iz vremena njegovog poslednjeg obraćanja iračkom narodu preko televizije nakon Nato invazije na Irak.

Tada je pozvao irački narod na svaku vrstu otpora okupatorskim snagama. U svom sedmominutnom govoru rekao je i sledeće:
"Vi ćete biti žrtve, sav Irački narod. Ali vi ste žrtve uz pomoć Boga. U svakom slučaju vi ćete biti pobednici nad neprijateljem koji se krije iza besčašća i niskosti".
"Božijom voljom odvešćemo ih (Amerikance) do granice kada će izgubiti strpljenje i nadu da će postići to što su planirali da učine i na šta su ih cionistički kriminalci nahuškali..
"Oni će biti poraženi!"
"Sada kada ste videli kako nepromišljeni Buš omalovažava vaše stavove prema ratu i vaše zalaganje za mir, sada znate da je on zapravo izvršio užasan zločin protiv čovečnosti".
Svoje obraćanje je zaključio rečima: "Allahu Akbar!" (Bog je najveći!) Živeo Irak! Živela Palestina! Živele naše uzvišene nacije i neka žive oni koji traže mir!"

Ovo su poslednji snimci pravog Sadama Huseina.

Obratite pažnju na njegov podvaljak, koji nesumnjivo odaje starijeg čoveka. Podvaljak nastaje usled sile Zemljine teže i kod svakog čoveka je karakterističan. On se hirurškim putem može korigovati, ali samo tako da se smanji višak opuštene kože i tkiva. Nemoguće je kod čoveka veštački istegnuti oslabljeno tkivo te stvoriti podvaljak. Pogotovo je nemoguće stvoriti kod jednog čoveka isti tip istegnuća kože kao što ga ima neko drugo lice.

Čovek koji je na sudjenju Sadamu Huseinu glumio Sadama Huseina ozloglašenog iračkog "diktatora koji je izvršio genocid nad Kurdima" zato je morao da nosi bradu.

Ako pogledate bolje njegovo lice, videćete da deluje mnogo mladje od pravog Sadama Huseina. Njegovo lice odaje istrošenost koja je posledica verovatno seljačkog života i duge izloženosti suncu. Njegovo teataralno ponašanje koje su zabeležile kamere svetskih medija, ne priliči krutom držanju vojnika Sadama Husina.

Čemu ova medijska sprdnja sa čitavim svetom? Čemu ove laži? Jer, pravi Sadam Husein je najverovatnije ubijen još 2003.

Zato što je irački narod trebalo zavaditi, sludeti, opljačkati i što više pobiti. Najbolje da to učine sami u medjusobnim verskim obračunima. Po nekim informacijama preko 600 000 iračana je već ubijeno. TO JE ČIST GENOCID.

A koliko je američkih vojnika stradalo znaju samo njihove porodice...

I njihova deca koja su ostala siročići...

A otišle su u Irak kao samohrane majke da bi zaradile dolar više za svoju decu.

Uovom ratu profitirali su samo cionisti iz Vol Strita...

... i njihovi plaćenici iz SAD, Iraka, Izraela...

"Sadam Husein" je obešen na veliki muslimanski praznik. Zašto baš na praznik?

Irak je društvo staro hiljadama godina i u njemu je bilo veoma malo nasilja. Od kada su u Iraku marionetsku vlast postavili Amerikanci slušajući svoje cionističke savetnike i generale, koji potpuno kontrolišu iračko ministarstvo unutrašnjih poslova sa 75 000 plaćenih policajaca, čitava država je utonula u nasilje.

Kamere svih globalnih medija slikale su kako grupica gradjana Iraka slavi Sadamovu smrt.

Sa druge strane grupa islamskih fanatika u Pakistanu protestuje. I to su prikazali svi globalni mediji, pod kontrolom cionista.

Čini se da ovi ljudi samo čekaju da se nešto objavi u medijima što se njima ne dopada ili što "svim srcem" podržavaju i odmah izlaze na ulicu. Kako uspevaju da se tako brzo organizuju? Kako mi u Srbiji to nikada spontano ne učinimo? I kako to da su tu uvek spremne kamere CNN-a, SKYNEWS-a...?

Naravno, sve ovo je samo savršeno režirana medijsko-politička predstava koja može biti uvod u nešto što će dalje obeležiti večiti sukob "dobra", koje dolazi sa "demokratsakog" Zapada, i "zla" iz nedemokrstskog islama.

Da li je ovo pogodan trenutak za jedan "dobar teroristički napad" koji će odmah biti pripisan "islamskim fanaticima"? Nakon toga, naravno, sledi odgovor Velikog Svetskog Pravednika. Ostaje nam da vidimo.