Добродошли на Vidovdan.org
 

 Почетна | Преузмите | Аутори | Top 10 | Контакт | Питајте | Додај у фаворите Фебруар 18, 2009 

>

Најновије теме

Чланци
· Све категорије
· Актуелно
· Акција
· Видовдан по-русски
· Видовдан in English
· Друштво
· Духовност
· Економија
· Историја
· Култура
· Масовна култура
· Мисао
· Редакцијски коментар
· Свет
· Традиција
· Штампа

Језици
Одаберите језик интерфејса:


Најчитанија прича дана
Најчитанији чланак данас:

Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од рака?!

Брзи линкови

 СРПСКА.РУ
 Глас Дијаспоре
 Јована Папан
 Гусларија
 Филокалија
 Slobodan Vladusic
 Српски националисти
 Размена књига
 Размена mp3 духовних садржаја
 Сорабија
 Mightiest of the Nine
 Хамлет српски
 Зоран Грбић
 Форум Видовдана
 Светлост Востока
 Kapitalizam4ever
 ФК Видовдан
 Српска аналитика
 Ивона Живковић
 Окупациона хроника
 Сиви Соко

Претраживач Патриота
PATRIOTA

Курсна листа
18.02.2009
EUR93.9994.55
GBP106.27106.91
USD74.6775.11

Мејлинг листа
Пријави се на мејлинг листу
Email:

  
Друштво: Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од рака?!
Постављено 18.02.2009
Тема: Ирина Марковић


Поводом хапшења нашег еко-Тесле, Бранка Станчевића, као преваранта и надри-лекара

Ко жели да нам деца умиру од рака?!У свим новинама у протекле две недеље осванули су сензационалистички наслови о ветеринару-надрилекару Бранку Станчевићу и његовом сину месару Милошу, како су лечили оболеле од рака смешом пиљевине, камења и још којечега и за то стекли добит од невероватних 1.840.000 динара. Наводно, месо су наплаћивали 1000 динара по килограму, а цене целокупног третмана у штампи варирају од 50 до 350 евра.
Трагом ове афере, која већ данима тресе српску јавност, дошли смо до сазнаља, која бацају сасвим другачије светло на овај случај.
Бранко Станчевић, дипломирани ветеринар, је човек који се већ двадесет година бави озбиљним научно-истраживачким радом, а радио је годинама на Институту за ветерину, био шеф ветеринарске станице у Добановцима, 1993. године добио је златну медаљу с ликом Николе Тесле за проналазаштво АТН-а, антитоксичкког нутритијента. Тај супстрат, добијен сложеним, вишефазним, поступком мешања природних алумосиликата, зеолита и глине и обогаћен витаминима, незаменљивим аминокиселинама и масним киселинама природног порекла, у Заводу за интелектуалну својину водио се као патент број 49078. Да би се испитало дејство препарата, под окриљем Министарства за науку Републике Србије покренут је веома обиман и скуп пројекат под бројем 0439 БТР у а.д. „Бачка“ – Бачка Паланка, у коме су учествовали: Природно-математички факултет Нови Сад, Институт за хигијену и технологију меса Београд, Пољопривредни факултет Нови Сад, Медицински факултет Нови Сад, Медицински факултет Ниш. Циљ овог истраживања био је да се праћењем биохемијских, физиолошких и хистолошких параметара одреде ефекти АТН-а у исхрани свиња и живине. Добијени резултати на нивоу су епохалног и готово научне фантастике.
Јетра, бубрези, слезина, пућа и панкреас животиња храњених АТН-ом су неупоредиво здравији, тако да се животиње које нису користиле АТН могу сматрати болесним. Проблем је једино у томе што ми једемо месо тих болесних животиња, пијемо воду и хранимо се поврћем с додатком осиромашеног уранијума, гомилом инвазивних, токсичних и канцерогених материја. Зато је сасвим логично што нам деца обољевају од рака и што је стопа смртности већа од стопе рађања.
У месу коме је додаван АТН, садржај антибиотика, олова, кадмиума, живе, арсена, резидуа хербицида и пестицида је 0,00000. Резултат раван еколошком чуду!
На основу обимних истраживања, развијен је АТН програм за радиоактивну деконтаминацију и заштиту од тешких метала, микотоксина, токсина, резидуа хербицида и пестицида, који су примарни канцерогени, а неки од њих имају циљно хематотоксично дејство.
Али, несхватљиво је да овај препарат није ушао у програм стратешког опоравка целе нације. Још чуднија је чињеница да људи који управљају државом на прагу глади и социјалних немира, нису увидели да извозом овог препарата могу земљу еколошки, здравствено-социјално и економски препородити. Или су увидели, али неће да дају проценат од потенцијално енормне зараде. Желе, по обичају, да приграбе цео профит за себе. А, можда за постојање АТН-а знају и неки други којима није у интересу да се Србија излечи и изађе из беде.
На размишљање наводи и то што Русија није реаговала на процену и препоруку АТН-а од стране сопственог угледног академика, Проф. Др. Тихомира Вребалова.
На основу представљене документације, анализа, табела и извештаја најеминентнијих и овлашћених државних институција и института, микро и макро огледа, као и вишегодишње практичне примене на фармама, Проф.Др. Вребалов дао је позитивно мишљење и препоруку за коришћење супстрата АТН, као додатка сточној храни, који сточарску, живинарску и уопште пољопривредну производњу чини здравствено безбедном и економичном, јер уједно штити животну средину и здравље људи. То је супериорна храна новог милениума испред старе органске, нове хемијски третиране и најновије генетски модификоване хране.
„Производи добијени од таквих сировина спадају у ред високо вредне здраве хране, екстра класе, каквих нема нико у свету“, речи су професора Вребалова.
Међутим, проналазач овог еко-чуда, Бранко Станчевић, приведен је у истражни затвор заједно са својим сином Милошем, месаром, и Слободанком Јанковић, која је у зубарској ординацији свога супруга пацијентима оболелим од рака на биорезонантном апарату констатовала излечење. Све ово могло би да прође као само још једна у низу афера наших морално посрнулих здравствених и научних радника, да се нису појавили веома убедљиви горе наведени контрааргументи, који су отворили многобројна озбиљна питања, а пре свега: Коме је у интересу да Бранко Станчевић буде у затвору, јер тиме се посредно угрожава опстанак људи и животне средине? Да ли ћемо бити сведоци једне од највећих крађа интелектуалне својине? Да ли ће бити случајност ако се ускоро појаве програми детокс хране у спрези неког економског олигарха с неким из наше Владе?
Уз све ове недоумице неизоставно треба додати и исказе оних којима је Станчевићев препарат променио живот:

„... Лично познајем Бранка и знам да није богат човек, ако је добио толики новац као што се пише по новинама, како то да не живи на високој нози, већ скромно као сви обични људи. Користим АТН више од 10 година и на основу лићног искуства могу да кажем да ми је Бранко помогао када су ми се лекари смејали док сам им описивала своје симптоме. Никада ми није узео новац и био је уз мене када ми је било најтеже. Пакет АТН -а траје месецима тако да је немогуће да лечење од 6 месеци кошта 20 хиљада евра...
...Још нешто, Бранко Станчевић и комплетна његова породица користи АТН. Сумњам да би угрозио животе своје деце, укључујући и Милоша који је такође ухапшен“.
(Снежана Благојевић)
„Драги грађани, Бранка Станчевића и његову породицу познајем 15 година и исто толико моја петочлана породица и ја користимо АТН препарат. ...сада поред четворо одраслих људи АТН препарат користи и беба од 6 месеци. Толико о квалитету... Наиме, пре 15 година када смо почели да конзумирамо АТН препарат имали смо веома слаб имуни систем, али временом имунитет нам се подигао на завидан ниво. Чак се може рећи да смо и болести типа прехладе, упале грла, синуса, итд., свели на минимум. Исто бих напоменула да поред самог АТН препарата користимо искључиво храну која је под већ наведеним препаратом. Ово што се догодило је брука и срамота ове државе! Зар је могуће да све што је добро и здраво наилази на отпор. Наравно да сматрам да је ово масло неке веће производње/организације, која се бори за лиценцу, или сертификат...и ово је само лакши пут до њиховог успеха. Подмићивање људи да говоре лажи је данас свакодневница, јер постоје људи који немају пара за хлеб и ово им је начин преживљавања! Сви људи који познају Бранка и Милоша знају да су они једни изузетно паметни, добри и поштени људи, и да им је ово намештаљка. Надам се да ће се ова забуна брзо завршити и разоткрити права истина“.
(Ивана Недић)„Читајући ове оптужбе на рачун Бранка, не могу а да не дам свој коментар, јер се грозим ових гнусних оптужби. Наиме, моја породица и ја, корисници смо АТН-а преко 7 година, а 3 године користимо само храну из програма АТН. Из својих личних и искустава чланова моје породице, могу да кажем да је све што Бранко говори о позитивном дејству својих препарата апсолутно истина. Наравно, људска свест још није спремна за такав генијалан изум. Штета! Наши здравствени картони најбољи су показатељи нашег здравственог стања након употребе АТН-а. Могу само да кажем да моја деца нису била чак ни прехлађена у последњих неколико година. У породици имамо и пример карцинома, срчаног оболења, као и црвеног ветра који су побеђени АТН-ом. Након свих тих лажних оптужби, бојим се да ми, који користимо ове производе, можемо остати без тога“.
(Жељко Вукелић)
Ирина Марковић


 
Линкови који се баве истом темом
· Још о Ирина Марковић


Најчитанији чланак о Ирина Марковић:
Ирина Марковић НОПО Ниједан од понуђених одговора


Оцена чланка
Просечна оцена: 5
Гласова: 3


Одвојите мало времена и гласајте за овај чланак:

Изврстан
Веома добар
Добар
Довољан
Лош


Опције

 Страница за штампу Страница за штампу

 Пошаљи пријатељу Пошаљи пријатељу


"Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од рака?!" | | 3 коментара
Коментари су власништво особе која их је поставила. Нисмо одговорни за њихов садржај.

Re: Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од р (Оцена: 0)
од nebojsha (nebojsha@gmail.com) у 2009-02-18 01:23:46

А... где је "фоткица"?
[ ]


Re: Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од р (Оцена: 0)
од Dušan Nonković (dusan.nonkovic@gmx.de) у 2009-02-18 18:01:00
Kudgod da se okrenem, bilo koju internet stranicu da pogledam, samo pusto ne zadovoljstvo sa ovom vladom i to do te mere da se mora postaviti ozbiljno pitanje, ko je birao ovu vladu koju niko neće!
Duboko sumnjam da su se biračke cedulje korektno brojale samo me čudi da se niti jedna stranka nije oglasila sa zahtevom da se ponovo prebroje listići i istraži dali je bilo kradje biračkih listića ili čak zamena biračkih kutija!
Nedavno je na nemačkoj televiziji u diskusiji o budućoj mogućnosti glasanja putem interneta, na sumnju da se može lako manipulisati internetski način prikazano kako je kontrahend odgovorio bez da mu je neko pregovorio da ako se radi o manipulaciji da ni klasičan način nije imun protiv zamena kompletnih biračkih kutija.
Da tada radikalna stranka na čelu sa Nikolićem nije ni posumljala u tačnost prebrojavanja listića a kamoli u manipulaciju kompletnim kutijama, sad me više i ne čudi samo me sada čudi da i Nikolićevi naslednici ćute o toj mogućnosti!?
Za mene se postavlja pitanje ne samo ko je zainteresovan da nam deca umiru od raka već bi postavio i pitanje, ko je zainteresovan da nam celokupni društveni život biva u ovolikoj meri zahvaćen metastazama!
[ ]


Re: Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од р (Оцена: 0)
од Aleks у 2009-02-18 19:55:24
Ovog coveka sam upoznao pre 7-8 godina, sve je tacno sto Irena pise, isao sam u selo kod Panceva gde su ljudi bolovali od raka masovno posle bombardovanja, u kucu gde su ljudi bukvalno rekli da su izleceni od raka, a umrlo im je prethodno 9 clanova porodice.
U stajama nije bilo smrada, svinjska balega se jedva osecala. Jos su okrecili kucu sa farbom sa malo smese u njoj, vazduh unutra biio je neverovatan. Trebalo bi pokrenuti ljude sa se ovaj covek pusti.
[ ]

Web site powered by PHP-Nuke


XML News


Free Web Site Counter

Страница генерисана: 0.98 Секунди

(Оптимизовано за IE 5.5 + и Mozilla FireFox 1.0 +)