22.10.2011. (dopunjeno 29.10.2011. )

FOTOMONTAŽA GOVORI HILJADU REČI!

DA LI JE MOAMER GADAFI ŽIV ILI MRTAV? NA ŽALOST, TO ĆE VEROVATNO JOŠ DUGO GODINA OSTATI TAJNA. U SVAKOM SLUČAJU NATO ĆE MOĆI ODMAH DA OKONČA SVOJU NEMOGUĆU MISIJU SA ILUZIJOM DA SU NAKON OSAM MESECI BESOMUČNOG BOMBARDOVANJA LIBIJE "POBEDILI" LIBIJSKOG "DIKTATORA" - JEDNOG ČOVEKA!

DA GADAFI NIJE KONAČNO "UBIJEN" NATO BI DOŽIVEO TEŽAK PORAZ KOJI BI MOGAO DA DOVEDE I DO NJEGOVOG RASPADANJA. CENA KOŠTANJA OVE "MALE" NATO INTERVENCIJE ĆE DRŽAVAMA ČLANICAMA TEK BITI ISPOSTAVLJENA.

ALI, AKO MOŽEMO DA POKAŽEMO DA JE MAKAR JEDNA OD PREDOČENIH FOTOGRAFIJA "UHVAĆENOG" I "UBIJENOG" MOAMERA GADAFIJA LAŽIRANA, ONDA JE I ČITAVA PRIČA O "USPEŠNOJ" NATO INTERVENCIJI U LIBIJI - LAŽ.

 

KLIKNITE NA OVU FOTOGRAFIJU "MRTVOG GADAFIJA" I POGLEDAJTE MALO BOLJE KAKO IZGLEDA ZAOKRUŽENO CRVENO POLJE.

PRIMEĆUJETE LI BAR TIRI VERTIKALNE LINIJE RAZLIČITIH FOTOGRAFIJA KOJE SU MONTIRANE JEDNA DO DRUGE? ALI, NE BAŠ PERFEKTNO. OVA FOTOGRAFIJA "MRTVOG" GADAFIJA JE OČITA FOTOMONTAŽA. ZAŠTO?

ILI ONO ŠTO BI SVAKI FORENZIČAR PRILIKOM IDENTIFIKACIJE PRVO POGLEDAO SU - ZUBI. RAZLIKA JE EVIDENTNA, GADAFIJEV SNIMAK (DESNO) JE JEDNA OD NJEGOVIH POSLEDNJIH FOTOGRAFIJA IZ MARTA 2011. KAO ŠTO SAMI VIDITE I ČITAV OBLIK DONJE VILICE JE DRUGAČIJI KOD "GADAFIJA" KOJI JE "UBIJEN" I GADAFIJA KOGA ZNAMO KAO VOĐU LIBIJSKE REVOLUCIJE.

ŠTA SU DRUGI OTKRILI?

RECIMO OVO:

Gadafijev general Junis (gore) i Gadafi uhvaćeni i likvidirani istoga dana u isto vreme, na istom mestu. Slika generala je, medjutim, naprasno nestala iz medija.

Profil se u mnogim detaljima ne poklapa.

Ili:

Ako vam nije mrsko da gledate leševe (a to je medijska "estetika" Novog Svetskog Poretka) , ne čini li vam se da je ovaj "Gadafijev leš" (levo) neproporcionalno manji u odnosu na ove nekrofile koji, navodno, u istom prostoru poziraju sa njim. Desno, razlivanje crvene boje i neprepoznatljivo lice čoveka sa kačketom. Scena kao iz filma. Iluzija je napravljana u skladu sa islamskim shvatanjem mučeništva.

NIJE LI POLITIČKA SCENA KAKVA SE NAMA PREDOČAVA SAMO VELIKA ILUZIJA?