20.06.2008. 

         Savremena medicina još ne zna šta je pravi uzročnik raka, ali izuzetno skupa i veoma toksična lečenja se obavezno sprovode. Šta se zapravo leči ako se uzročnik maligniteta ne zna? Naravno, leči se posledica, a to je izraslina (tumor). Primenjuje se tako terapija koja treba da eliminiše ili smanji izraslinu tj. posledicu. Ali, ono što generiše nastanak ove izrasline ostaje i dalje da funkcioniše u organizmu, jer medicina i dalje «istražuje» šta je to. Da li je onda to pravo lečenje? Može li takvo «lečenje» izazvati sasvim suprotan efekat? Koliko je «lečenih» umrlo od kancera , a koliko od toksičnog «lečenja»? Ovo su pitanja sa kojima se suočava sve veći broj savesnih lekara u svetu. Na žalost, onih drugih koji više vole novac, titule, skupa"stručna usavršavanja" i putovanja, koja im plaća farmaceutski biznis, mnogo je više.

ŠTA SVAKA ŽENA (NE)TREBA DA ZNA O MAMOGRAFIJI 

Piše: Ivona Živković

 

    Kada satanistička televizija B92 krene da promoviše neku «humanitarnu akciju», građani Srbije treba da budu veoma oprezni kako ne bi bili  namagarčeni i uvučeni u tešku nevolju.

    Ogromna je količina laži koja se prefidnom manipulacijom, preko neukih srednjoškolaca zaposlenih u ovoj medijskoj kući, svakodnevno ubacuje u mozak građanima Srbije. Na žalost, one ne predstavljaju ništa drugo do vešto razrađenu šemu psholoških operacija («psyops») poznatih kao deo taktike specijalnog psihološkog rata. Da li su inostrani kreatori uređivačke politike ovog medija i stručnjaci za  psihološko delovanje iz Tavistok instituta u Londonu, možemo samo da nagađamo.

    U svakom slučaju pokrenut još jedan «psyops» koji ima za cilj  širenje straha prvenstveno među ženama, i ubiranje ogromnog profita. Najnoviji «psyops» je oblikovan u veliku «humanitarnu akciju»  RTV B92, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Srbije, u kojoj se planira sakupljanje preko 500 000 evra za kupovinu pokretnog digitalnog mamografa.

    Korumpirana marioneta Sorosovih fondacija za «razvoj demokratije», Veran Matić, tako namerava da izvuče pare od domaćih «donatora» i napravi posao nekom stranom proizvođaču aparata za mamografiju. Istovremeno će jakom medijskom kampanjom u narednih nekoliko godina raditi na podvođenju što većeg broja devojaka i žena na skeniranje dojki radi «ranog» detektovanja kancera. Žene Srbije će se orkestriranim radom i ostalih medija, koje kontroliše isti strani faktor, dramatično upozoravati i zastrašivati alarmantnim podacima o porastu raka dojke, a kao jedino spasonosno rešenje od smrtnog ishoda ove «opake bolesti» predočavaće im skeniranje i izrada mamograma (mamografa) koji treba da urade što pre i da se ovom pregledu podvrgavaju redovno svake godine. Ovaj "psyops" je upakovan i kao neobavezan "chat" B92 blogera preko net-a koji koji treba da namami na mamografiju upravo naivne "proevropske" devojke koje smatraju da je sve što dolazi sa Zapada "in" i "ok". Pogledajte ovaj link i uverite se sami.

    Na žalost, većina žena će ostati uskraćena o rezultatima brojnih studija rađenih u SAD i Evropi koje dovode u pitanje valjanost korišćenja mamograma i koje čak upozoravaju da baš on može biti generator pojave kancera.

    Evo nekoliko podataka o takvim istraživanjima koja bi trebalo da pročita svaka žena pre nego se podvrgne mamografiji.

 

"RANA" DIJAGNOZA NAJMANJE OSAM GODINA STAROG KANCERA

    Nobelov laureat doktor Džon V. Gofman doktor medicinskih nauka i bivši profesor molekularne biologije na univerzitetu Berkli, u Kaliforniji, verovao je da 50 posto slučajeva raka uzrokuje nepotrebna radijacija i to prvenstveno ona vezana za dijagnostiku. Tu spada i mamografija, koja ne predstavlja ništa drugo do snimanje dojke x-zracima.

    Studija sa velikim brojem ispitanika urađena  u Danskoj i Kanadi otkriva  da je postotak smrtnosti od raka dojke kod žena koje su vršile mamografiju i koje to nikada nisu vršile - identičan. Ovo se, verovatno, može objasniti time što je mamogram pozitivan za rak dojke kada je kancer  prisutan u telu žene već 8 do 10 godina.

    Doktor V. Giford Džons koji je diplomirao na Harvardu i radi u Torontu gde piše brojne medicinske kolumne ispred jednog lekarskog udruženja, zapisao je sledeće:  “Treba da prođe osam  godina pre nego što je kancerozna izraslina dovoljno velika da može da se detektuje mamografijom što kanceru daje dovoljno vremena da se proširi po čitavom organizmu. Ovaj dug period odlaganja pre nego što tumor postane vidljiv mamogramom dozvoljava da kancer metastazira limfatičkim i vaskularnim kanalima”.

    Prema doktoru Džonsu žene između 40 i 49 godina koje su se redovno podvrgavale  mamografiji dva puta su sklonije da umru od raka dojke nego one koje nisu imale skeniranje X - zracima.

    “Dodatni problem sa mamogramom je što će približno 10 posto žena koje imaju kancer imati normalan mamogram”, zapisao je dr Džejms Hovenstajn. “To znači da će se sa postavljanjem dijagnoze još više kasniti u ovim slučajevima”.


    “Masivne kampanje u čitavom svetu podstiču žene na mamografiju pa je više tkiva dojke je tako izloženo radijaciji koja i jeste glavni uzročnik kancera. Ovaj godišnji ritual generiše lažne pozitivne (ali i lažne negativne) rezultate koji vode velikom broju nepotrebnih operacija žena, ali i zastrašenosti  u slučaju pogrešne dijagnoze”, navodi još doktor Hovenstajn.

    Zato mnogi naučnici, ne samo da ženama savetuju da odustanu od mamografije, već doktor Gofman prikazuje obimno istraživanje koje podržava njegov zaključak da je u oko 75 posto slučajeva raka dojke uzrokovano jonizujućom radijacijom koja se dobija upravo preko raznih medicinskih tretmana.

            “Nordic Cochrane Center” u Danskoj je u istraživanjima od 2006. našao da na svakih 2000 žena koje su radile mamografiju u vreme bolesti koja je već bila prisutna 10 godina, samo jedan život bi bio produžen dok bi njih 10 bilo podvrgnuto nepotrebnom zračenju i potencijalno opasnim tretmanima.

    Prema studiji iz 2005. objavljenoj u “New England Journal of Medicine”, obe vrste mamograma, standardni i novi digitalni sa metodom pravljenja slike (u čijoj kupovini posreduje RTV B92), propuste čak 30 posto kancera kod žena u četrdesetim godinama.

    Doktor V. Giford Džons navodi i fizičke i psihološke rizike za žene koje se podvrgnu mamografiji.

    Na primer, stiskanje dojke za vreme mamografije može izazvati prskanje krvnih sudova pa se kancerogeni materijal može proširiti na druge delove tela. Žena se može i psihološki traumirati ukoliko sazna da su joj rezultati pozitivni (što ne znači i da ima rak), dok sa druge strane postoji mogućnost da je razultat negativan, a da žena zapravo ima kancerogeni proces u telu. To znači da će proći još vremena dok se on ne otkrije.

    Studije doktora Džonsa takođe pokazuju da mamogram ne uspeva da otkrije kancer u 30 posto slučajeva kod žena između 20 i 49 godina. Pored toga, može proći 8 godina pre nego što je tumor dovoljno veliki za da bi mogao da se otkrije, a za to vreme on može da metastazira.

    TESTOVI, ŠOKOVI, STRESOVI

    Postotak pogrešne dijagnoze je ogroman. U jednoj švedskoj studiji sa 60 000 ispitanih žena, 70 posto “tumora” otkrivenih mamogramom, uopšte nisu bili tumori. Ali, sa ogromnim emocionalnim stresom zbog ovog saznanja išla je i invazivna biopsija, za koju se na kraju ispostavilo da je bila nepotrebna. Dalje, čak i do 80 posto pozitivnih nalaza na mamogramu koji se kasnije testiraju biopsijom, uopšte nisu tumori.

          Inače, biopsija tkiva iglom je takođe opasan proces jer s vremena na vreme može biti “žarišna tačka” odakle će se ćelije pokrenuti na umnožavanje i što može prouzrokovati kancer. Da podsetimo ovde na nalaze profesora iz Edinburga Džona Berda koji je još 1902. otkrio sličnost kancerogenih ćelija sa pre-embrioničkim ćelijama koje je on nazvao trofoblastima i koje imaju sposobnost veoma brzog umnožavanja kada se aktiviraju. Tako je svako povređivanje tkiva “okidač” za pokretanje rada ovih pre-embrioničkih ćelija koje imaju zadatak da nadoknade uništene ćelije. Dakle, invazivne metode u dijagnostici kancera kao i zračenje mogu biti samo još jedan generator više za pokretanje ovih trofoblastnih ćelija odnosno kancerogenih, ukoliko je imuni sistem već oslabljen iz nekog razloga, i one nisu u stanju da zaustave proces umnožavanja.

    Da je mamografija i nepouzdana piše u svojoj knjizi “The Politics Of Cancer” doktor Semjuel S. Epštajn i navodi da je kod žena od 40 do 49 godina jedan od 4 slučaja kancera propušten pri svakoj mamografiji.   Američki Nacionalni Institut za zdravlje priznaje da mamogrami promeše čak 40 posto tumora, dok se kod žena preko 50 godina promaši 10 posto.

 

    NEMA BEZOPASNIH DOZA ZRAČENJA

    Pogrešna dijagnoza je ipak manji problem. Mnogo ozbiljniji  problem je x-zračenje koje se primenjuje u dijagnostici i koje može imati teže posledice nego nepravovremeno otkrivanje raka. Jedan neimenovani izvor čak tvrdi da se mamogramom primi  250 do 500 puta više radijacije nego samo jednim x-zrakom, uvažavajući činjanicu da se jačina primljene radijacije mora meriti i time koliki je deo tela obuhvaćen zračenjem. Snimanje samo jednog zuba ili snimanje dve dojke i pluća predstavlja veliku razliku.

    Ovome treba dodati da sve veći broj naučnika u svetu tvrdi da NE POSTOJI NIVO ZRAČENJA KOJE JE BEZOPASNO.

    “Međunarodna agencija za istraživanje raka” pokazala je u jednoj studiji da rentgensko snimanje grudnog koša može povećati rizik od nastanka raka dojke.  Prema ovoj studiji žene koje su bile izložene snimanju pluća pre navršenih 20 godina imaju 2.5 puta veće izglede za razvoj raka do svoje 40. godine od onih koje nikada nisu bile izložene zračenju.

    Ipak, ovo istraživanje nije konačno vezalo izlaganje x -zračenju prilikom snimanja pluća sa nastankom raka dojke, već je zaključeno “da su se žene kod kojih je dijagnostikovan karcinom više sećale da su imale rađen mamogram ili snimanje pluća rentgenom, od onih koje to nisu”. Logično je da istraživači ove agencije, svetskog autoritata u istraživanju raka, nisu mogli glasno i jasno da kažu šta stvarno misle o X-zračanju.

    Podsetimo da je u SFRJ godinama bilo obavezno masovno fluorografisanje i na to su podsticani upravo radnici, đaci i studenti. Autobusi za flourografisanje kružili je čitavom zemljom. Čine to i danas. Posledice ranijih fluorografisanja se možda manifestuju tek danas.

Zanimljivo je kako na ovom autobusu piše "digitalni pregled pluća", a reč "x-zračenje" se ne pominje. Da li je i ovo neka inistrana donacija "proevropskoj vladi" u Vojvodini? Zašto se ljudi danas prvo masovno vakcinišu protiv tuberkuloze, a onda se opet masovno stavljaju pod rentgen kako bi se eventualno otkrila bolest? Šta je cilj takve zdravstvene politike?

   Mnogima je nepoznato da su u SAD rentgen aparati  početkom dvadesetog veka korišćeni u frizerskim i kozmetičkim salonima kao sredstvo za depilaciju. Pri tome je često vršena depilacija pazušnih jama baš kod žena. O štetnosti zračenja niko nije imao pojma, a ovim aparatima su baratali potpuno neuki kozmetičari. O ovome je pisao doktor Henri Hejzen još 1930. Posledice ovoga niko nije proučavao.

    Najgore je ipak stiglo sa konstrukcijom nuklaernog oružija 1945. i njegovim testiranjem i primenom. Pre nego što su Rusija, SAD i Velika Britanija 5. avgusta 1963. sporazumom obustavile nuklearne probe u atmosferi, više od 4.200 kilograma plutonijuma je u nju već izbačeno.
    Ako znamo da manje od jednog mikrograma plutonijuma (milionitog dela grama) koji se udahne uzrokuje smrtonosni rak pluća, vidimo da su neodgovorni vojni fanatici već izbacili u atmosferu 4. 200.000.000 (4.2 milijarde) smrtonosnih doza sa radioaktivnom česticom koja ima period raspadanja minimum 50 000 godina.

    Dakle, slobodno zapalite pet cigareta odjednom, jer su kancerogene supstance u njima priča za naivnu i neuku decu.

    “Važno je reći da 90 posto slučajeva raka dojke nije nasledno i da najveći broj zdravih žena ne bi trebalo da ide na češće preglede dojke i izlaže se x-zračenju, posebno u 20-tim godinama”, kaže dr Erin Peneri u svojoj knjizi “Breast Cancer Care”.

    “Mamografija povećeva rizikod razvoja raka i povećava rizik od širenja i metastaze postojeće izrasline, kaže doktor Čars. B. Simon koji je sarađivao sa ” National Cancer Institute. “…godišnji pregledi mamografijom 10 000 žena od 50 do 70 godina produžiće život samo u slučaju njih 26. Samo 12 žena će imati produžen život prilikom godišnjeg pregleda 10 000 žena u četrdesetim godinama.

    Majk Adams, autor knjige “Snaga lečenja pomoću Sunca i Vitamina D”, takođe tvrdi da “mamogram zapravo više nanosi štete  nego što od njega ima koristi“. Adams kaže da se on koristi više kao “alatka za regrutovanje žena u sistem medicinske kontrole bazirane na lažnim dijagnozama i taktici zastrašivanja”. “Većina žena se nakon toga prepušta hemioterapiji, hirurškim intervencijama i tretmanima zračenja, koji ih na kraju i ubijaju”.

    "Žene se zapravo obmanjuju kada se upućuju na zračenje čak i veoma malim dozama kao što je to navodno mamografija. Mnoge žene se u raznim situacijama u poslednjih 15 godina izlažu x-zračenju. Tako dolazi i do kumulativnog efekta radijacije , što znači - što više zračenja veći je rizik od raka", primećuje Adams.

    Jedino što žene vodi na ovakvu “dijagnostiku” je ubeđenje da im to spasava život. I to je najveća podmuklost onih koji prave profit i sprovode ovaj “psyops”.

    Mamografija je korišćena dovoljno dugo da bi se pokazalo koliko je validna. Nije se pokazala pouzdanom, očigledno je iz svega gore nevedenog.  Zašto se onda mamogram i dalje koristi i preporučuje?

 

    PROFITNA DIJAGNOSTIKA I PROFITNA TERAPIJA

    Mamografija se jednostavno stavlja na listu terapija i procedura po želji onih koji prave na taj način profit i smanjuju ljudsku populaciju. Ovo je i jedan od ciljeva Novog Svetskog Poretka.

    Samo rak dojke je deo velikog biznisa gde se obrće više od  6.6 milijardi dolara godišnje. Ova medicinska industrija je potpora za zaradu: radiologa, rentgen tehničara, hirurga, anesteziologa, medicinskih sestara, proizvođača aparata za zračenje i prateće opreme, proizvođača implanta i protetike, specijalizovanih bolnica  i naravno lekova. Logično je da ova kancer- industrija neće dozvoliti razvoj bilo kakve prevencije kancera ili njegovo izlečenje.

Mediji širom sveta preplavljeni su "stručnim" savetima lekara o tome kako da izbegnete rak: da izbegavate opasno sunčanje, stresove, da promenite način ishrane i klonite se debljine, da više vežbate, da proverite da li je u vašoj familiji bilo kancera , da pijete što više tečnosti i ostale gluposti. Da izbegnete svako i najmanje izlaganje x-zračenju, niko vam neće reći.

    Četvoro od petoro dece obolele od leukemije umire uz lečenje x-zracima, ali se ova metoda ipak primenjuje. I to je klinika koju upražnjavaju “najuglednije bolnice u svetu”. Za to vreme druge metode kao na primer herbalna terapija, hidroterapija, terapija kiseonikom, laetrilomelektronska medicina itd., smatraju se neadekvatnim.

    Naravno, većina ljudi uopšte i ne zna da su brojni naučnici širom sveta u proteklih 100 godina razradli i druge terapije u lečenju raka koje su se pokazale daleko uspešnijim. Ali, dok se u SAD i u zapadnoj Evropi neke od ovih klinika ipak primenjuju u privatnoj lekarskoj praksi, u Srbiji se rak leči isključivo hemioterapijom i x-zračenjem u državnim bolnicama. I to je državna politika koju decenijama sporovodi satanističko I korumpirano ministarstvo zdravlja Srbije.

    Svako alternativno lečenje (ma kako bilo efikasno) danas se u Srbiji proganja, a lekari koji ga primene se preko kontrolisanih medija kompromituju i proglašavaju šarlatanima, prevarantima i nadrilekarima.

    Učestale medijske priče o lekarskim greškama su samo zamajavenje javnosti. Jer, greške su greške, a namerno sakaćenje i ubijanje se zove zločin protiv čovečnosti. Po mnogim slobodoumnim naučnicima u svetu, lečenje raka je odavno dobilo formu ijatrocida.

    “Ništa u medicini nije tako istraženo i pouzdano da se mora smatrati nedodirljivim”, kaže doktor V. Giford Džons. “Nije etički prikrivati loše vesti i loše rezultate koje daje određena metoda lečenja ili dijagnostike”. A to je upravo slučaj sa mamografijom.

      «Mi imamo industriju vrednu više milijardi dolara koja ubija ljude, na sve strane, samo zbog finsijske dobiti. Njihova ideja vodilja u istraživanju raka je da vide da li su dve doze otrova bolje od tri doze istog otrova.»
                                                                                                                        Doktor Glen A. Vorner

    “Ako se vratimo u 1380.  godinu medicina je tada tako napredovala u odnosu na dotadašnji period meren hiljadama godina, da su lekari (tada su to bili lokalni mesari) mogli da dijagnostikuju preko 3000 bolesti i to sa njihovim latinskim nazivima. Imajte u vidu da su tada, za sve njih, primenjivana samo tri leka: trave, pijavice i sečenje obolelog organa”, primećuje doktor V. Giford Džons. ”Kako to danas deluje primitivno, zar ne? Danas kada imate modaran mamogram i završite nakon skeniranja sa dijagnozom - kancer, primitivni “doktori” vam neće seći dojke sa starom satarom. Danas naši vrlo učeni doktori i hirurzi koji godine provode u školi i po specijalizacijama u elitnim bolnicama uče da to isto obavljaju sa uglančanim oštrim skalpelom”.

    I to je sav napredak moderne medicine koja se danas upravo svodi na lečenje: sečenjem, trovanjem i zračenjem, ali stručno i na najsavremeniji način. I to, naravno, mnogo više košta.

    Terapije podupiranjem imunog sistema sa supstancama kao: “Del Immune V”, organskom hranom,  promenom načina života, mulivitaminima, koloidnim mineralima i vitaminima i drugim hranjivim sastojcima koji bi dozvolili tumoru da se razloži i nestane bez nepotrebne biopsije -verovatno vam nisu poznate.

     TERMOGRAFIJA UMESTO MAMOGRAFIJE

    Digitalna infracrvena termografija otkriva promene u protoku krvi kao odgovor na hladan vazduh koji se uduvava preko grudi. Krvne sudove koji snabdevaju rak pokreće sam rak pa ih ne kontroliše autonomni nervni sistem. To znači da krv nastavlja da teče prema malignitetu kada svi drugi delovi grudi primaju manje krvi zbog hladnog vazduha proizvodeći vasoconstrukciju (sužavanje lumena krvnog suda).

    Krv koja teče prema kanceru pokazaće “hot spot” na ekranu za detektovanje toplote sa povećanim protokom krvi na mestu tumora. Benigno stanje kao fibrocistička masa zadržava normalno snabdevanje krvi koje kontroliše autonomsni nervni sistem.

    Termogram tako omogućava da se otkriju tumori dojke kada su jako mali i tek počeli da rastu. Termografija je bezbedna i daje najmanje 2 do 3 godine raniju dijagnozu kancera dojke nego što čini mamografija. I bez radijacije.

       IPAK JE NAJVAŽNIJA PLJAČKA DRŽAVNE KASE!

        A evo i ko su do sada donatori za akciju RTV B92: opštine Stari grad, Zvezdara i Novi Beograd, Direkcija za građevinsko zemljišta i izgradnju Beograda, Državna lutrija Srbije, Aerodrom "Nikola Tesla", Pošta Srbije, Beogradska poslovna škola… Uglavnom državne pare. To i jeste glavni trik “psyopsa” – namagarčiti građane upravo njihovim parama. Baš kako nekad reče Majer Emšel Rotšild: NAJVEĆA VEŠTINA U BANKARSTVU JE ZADUŽITI NEKOGA NJEGOVIM SOPSTVENIM PARAMA. U ovom slučaju, nije samo zaduživanje već i mutilacija i ijatrocid.

ODGOVORNI:

MEDIJSKI PROMOTER I MINISTAR ZDRAVLJA

I POGLEDAJTE OVDE KO SE JOŠ UKLJUČIO U PROPAGANDU!