25.02.2007.

ANNUIT COEPTIS - DIVIDE ET IMPERA!

(Treći deo)

Piše: Ivona Živković

Pogledajmo ukratko šta se sve događalo uoči i nakon 11. septembra 2001. prilikom spektakularnog napada "islamskih terorista" na Njujork i Vašington.


Postoji više izvora koji otkrivaju da je američka vlada bila obaveštena da će do takvog napada doći.

2. Dr Garth Nicholson je bio glavni istraživač na projektu koji je finansirala američka vlada sa temom "Ratni sindrom u Zalivskom ratu". On je izvestio Pentagonove nadležne organe da ima "potvrđenu informaciju" da će baš 11. septembra 2001. biti izvršen "napad na Pentagon". Njegovi izvori su uključivali nekoliko obaveštajnih punktova (sa kojima je ostvarivao poslovne kontakte), mafiju i jednog afričkog diplomatu visokog ranga.
Nikolson je ovu informaciju prosledio, između ostalih, i službi nacionalne bezbednosti. (Državni sekretar za nacionalnu bezbednost je tada bila Kondoliza Rajs, koja je potom napredovala do pozicije sekretara za inostrane poslove).
Ovo upozorenje je bilo ignorisano, baš kao i ono koje je američkoj vladi uputio Dr. Leonard Horovic (Horowitz), dobitnik više nagrada zbog svojih izuzetnih knjiga o biološkom terorizmu i ratnoj propagandi. (Razotkrio je kako naučnici za potrebe biološkog rata vrše mutacije na virusima , uključujući i virus ptičijeg gripa - H5N1, AIDS, virus sa Nila i sl. čineći ih još smrtonosnijim, kao i da iza mnogih epidemija stoje moćne farmaceutske kuće koje tako prave profit).
Tu je i Sibil Edmunds bivši prevodilac službe FBI koja već godinama vodi borbu sa američkim kongresom pokušavajući da izdejstvuje njihovu istragu protiv svojih tadašnjih šefova koje je kako kaže obavestila o informacijama do kojih je došla prevodeći (sa arapskog) presretnute poruke u kojima se pominjo "veliki teroristički napad na SAD sa više aviona". Edmunds je sa još dvojicom agenata FBI zbog ovoga suspendovana sa posla(!)

2. U petak, 7. septembra 2001, Džeb Buš, guverner Floride i brat predsednika Buša izdao je izvršnu naredbu kojom se članovi Nacionalne Garde Floride aktiviraju " u cilju treninga u davanju podrške personalu zakonski ovlašćenom da upravlja u vanrednim situacijama u slučaju građanskih nemira ili prirodnih katastrofa". Puka anticipacija ili...? Džeb Buš je inače i član društva "Kolumbovi Vitezovi".


"Dinastija Buš, uključujući Buša starijeg koji je kao bivši direktor CIA bio politički partner Sadama Huseina u vreme Zalivskog rata), i sadašnjeg predsednika SAD, šrinera i člana tajnog društva 'Lobanja i kosti', ne samo da su znali da predstoji napad , već su u njemu i učestvovali", tvrdi Erik Džon Felps u svojoj knjizi "Vatikanske ubice".
(Šrineri su tajno bratstvo koje priznaje samo Vitezove Templare i 32 stepen masonskog društva, "Kolumbove Vitezove" Reč šriner potiče od arapskog plemićkog reda Šrina).


Dodajmo ovome da je sam predsednik Buš u trenutku napada na kule STC-a bio u jednoj osnovnoj školi na Floridi i deci čitao priču o ovnu ljubimcu(!) jedne devojčice kada mu je tačno u 9.05 njegov šef kabineta, Endriju Kard, šapnuo šta se dogodilo. Kako je izvestio Asošijeted pres, Predsednik se na kratko smrknuo, a onda nastavio da čita priču - kao da se ništa nije dogodilo (!) Onda je Predsednik SAD saslušao analizu teksta o ovnu ljubimcu od čak 18 učenika, pre nego što je sa gorčinom progovorio o terorističkom napadu.

"Samo vi rušite, ja i dalje držim čas".


Dakle, ovde imamo američkog predsednika koji čak 30 minuta nakon tragedije koja je zadesila zemlju na čijem je čelu sedi sa decom u školi pre nego što preduzme neke mere.
Nije li ovakva reakcija predsednika Buša iracionalna?

Sve ovo događalo se u školi u Sarasoti, na Floridi (gde je njegov brat Guverner), i gde se nalazi aerodrom Venice (koji za svoje potrebe koristi CIA) a gde su, navodno, obučavani letenju i islamski teroristi koji su u ovom napadu učestvovali.


Samo nekoliko nedelja pre ovog događaja Džordž Buš je bio u poseti Vatikanu gde je, po Felpsu, i informisan o svemu šta će uslediti i to lično od pape. (Ako je ovo tačno, nije li predsednik najveće sile sveta stavljen u najgluplju moguću poziciju? Da li je predsednik SAD toga bio svestan ili...)

3. Felps otkriva da je u nedelju uveče, 17 septembra 2001. u televizijskom programu "60 minuta" CBS-a, naslovljenom "Proviđenje uzdignutog Sina Božijeg", otkriveno da su neki bliski saradnici predsednika Buša iznenada i bez ikakvog vidljivog razloga prodali svoj udeo akcija u vazdušnom saobraćaju samo nekoliko dana pre terorističkog napada. Ova informacija je vrlo brzo nestala iz medija i nije se dalje istraživalo o tome, očigledno po naređenju iz vrha CBS-a. Ovu moćnu TV mrežu kontroliše Savet za medjunarodne odnose. Nije li ovo još jedan dokaz, pita se Felps, da je dinastija Buš unapred bila obeveštena o predstojećoj katastrofi, te kao takva nije ništa drugo do "kriminalni klan odgovoran za smrt 2000 sopstvenih građana, koji su svesno žrtvovani po nalogu njujorškog Kardinala Edvarda Igana i njemu nadređenih.


4. Predsednik SAD, Džordž Buš mladji, vrši i klontrolu rada agencije FEMA (Federalna agencija za vanredne situacije poznate po eksternim ovlašćenjima koje joj Predsednik poverava aktivirajući je). FEMA je izgleda poslala timove za pretragu u spasavanje u Njujork noć pre nego što se napad dogodio(!) Naime, jedan od zvaničnika FEMA, Tom Kenedi, izjavio je 11 septembra "američkoj novinarskoj ikoni", Danu Ratheru ( članu Saveta za medjunarodne odnose i saučesniku u ubistvu Džona F. Kenedijeja): "Mi smo u ovom času jedan od prvih timova koji je poslat da pomogne gradu Njujorku u ovoj nesreći. Stigli smo kasno noću u ponedeljak (to je 10. septembar ) i krenuli pravo u akciju u utorak ujutru".

5. "Osama Bin Laden i njegova grupa 'terorista' nisu mogli sprovesti sofisticiranu operaciju četiri simultane otmice aviona sa preciznim daljinskim navodjenjem bez podrške jedne ili više obaveštajnih organizacija" (koje uključuju CIA i njenog direktora, Džordža Teneta, koji je takodje član Saveta za medjunarodne odnose). Ovo je svedočenje eksperta Milt Bearden-a, koje je bio poslednji CIA direktor za operacije u Avganistanu i Bin Ladenov obeveštajni savetnik. On je ovo rekao upravo Dan-u Rather-u (CBS) u intervjuju datom 12. septembra 2001. Kada je pritisnut da podrži teoriju o Bin Ladenovoj krivici, Bearden je izjavio: "Da nisu imali Bin Ladena, izmislili bi nekog".


6.Francuski list "Le Figaro" je 31.oktobra 2001. izvestio da se Osama bin Laden sreo sa nekim viskim zvaničnicima CIA, jula 2000. U to vreme Bin Laden je već bio tražen zbog navodnog učešća u dva bombaška napada na američke ambasade, a kasnije mu je pripisan i napad na američki vojni brod USS Cole (12. oktobra 2000.) koji je punio gorivo u luci u Jemenu. Zanimljivo je da je ovaj napad odmah pripisan arapskim teroristima i da je izvršen u trenutku kada je američka administarcija počela da neke Palestince tretira kao prinudno raseljana lica, a ne teroriste.
Sastanak je održan u Bin Ladenovom privatnom apartmanu u jednoj luksuznoj bolnici u Dubaiju koju su sagradile američke kompanije za potrebe članova masonskog reda iz islamskih kraljevskih porodica. Ovi masoni vode islamsku zajednicu objedinjenih obeveštajnih službi za Srednji Istok, kao i teroristički mrežu za interese CIA. Mada je tada Bin Laden mogao biti ubijen (kao i drugo čedo CIA Fidel Kastro) prema kasnijim nalazima Bila Klintona i njegove administracije, Bin Laden je oslobođen i 14. jula je napustio Dubai svojim privatnim mlaznjakom.
Ne pokazuje li to da predsednik SAD uopšte ne kontroliše čitavu službu CIA (već samo onaj deo koji se zvanično finansira iz državnog budžeta, a što kontroliše Kongres), dok najveći deo aktivnosti ove službe potpada pod tajne operacije, tajno finansirane. Prisetimo se afere Iran-kontra, kada je CIA otkrivena u pokušaju da krišom trguje sa Irancima oružijem u vreme zvaničnih američkih sankcija prema Iranu.
Tako je i Bin Laden zapravo proizvod crnog pape i njegovog dela CIA, tvrdi Felps.

Osama Bin Laden je dobio instrukcije i novac od CIA za deset godina. Za to vreme, približno 5 milijardi dolara je raznim kanalima uplaćeno njegovoj organizaciji kroz
crni budžet (koji se puni međunarodnim švercom droge i pod upravom je crnog pape) za CIA operaciju poznatu kao Maktab al Khidamar - MAK (kasnije prozvana Al Kaida)
Kao plaćeniku MAK-a i vojnom vođi, njegovo bogatstvo u tom periodu je značajno povećano. Pošto kao i u mafijaškoj organizaciji, rad za CIA (u delu koji se finansira prikriveno) važi pravilo "Jednom u CIA, uvek u CIA", jasno je za koga je Bin Laden radio do kraja života (ukoliko su tačne informacije francuske obaveštajne službe da je umro, verovatno u Izraelu gde se sklonio).
Tako je MAK samo produžena ruka Medjunarodne obaveštajne Zajednice pod kontrolom crnog pape.
Tako, ako CIA kontroliše obaveštajnu mrežu Avganistana, onda ona kontroliše i obaveštajne službe Pakistana, Iraka, Irana, Jordana, Sirije, Libana, Egipta, Libije i Turske, primećuje u svojo knjizi Felps.
Podsetimo i da je famozni Abu Musab al Zarkavi (čuveni terorista Al Kaide) više puta bio uhvaćen u Iraku, ali da je pušten jer američki marinci navodno nisu znali ko je on (cvrc!) Isti je više puta i "ubijen" (kako su tvrdili mediji), ali je nekako uvek uspevao da "vaskrsne". Njegov pravi izgled niko više i ne zna jer postoji samo jedna njegova fotografija.

Zaista, reči talibanskog vodje Mule Mohameda Omara bile su tačne kada je rekao u jednom intervjuu objavljenom na 34 strani novembarskog izdanja "Free American": "Amerika kontroliše vlade islamskih zemalja… Treba prestati sa pokušajima da se ona nametne kao imperija ostatku sveta, posebno islamskih zemalja". Ali, da li je "demokratski izabrana" američka vlada i na vrhu ove imperijalističke piramide?

 

Ova karikatura savršeno dobro pokazuje kako funkcioniše američka demokratija: narod može da bira levo ili desno krilo iste ptice. Glava ptice je nedodirljiva i neprikosnovena i ona utvrđuje "plan leta".

Ova fantastična igra za narod nazvana -demokratija građanima širom sveta zaista daje mogućnost da od više političkih kandidata izabere onog ko mu se najviše dopada. Listu kandidata naravno sprema… Pogodili ste , nazovimo je "stručna služba" koja procenjuje koga će se liste kandidata koje je sama obučila i pripremila građanima staviti na birački meni.

U Srbiji su tako građani mogli da biraju između veoma ozbiljnog i umerenog nacionaliste i malo smotanog osobenjaka, super modernog mladog zapadnjački orijentisanog lepotana po ukusu žena, čoveka koji je predstavljen kao vrstan finansijski stručnjak i reformator, i naravno mladog ekstrema tipa boljševičkog buntovnika koji će izgovoriti stotinu budalaština u samo jednom minutu. Javnu promociju svim ovim kandidatima prave madiji koji su zahvaljujući čuvenom radiodifuznom savetu (potpuno nekompetentnih ali provereno utilitarnih pojedinaca ) dati potpuno pod kontrolu službenicima iz Piramide.

"Problem" je možda jedino onaj "nedemokratski" kandidat koga je na listu stavila neka druga "stručna služba".

Njemu je zato najbolje da se drži institucionalne kritike i ne talasa van "čamca" pa će imati dug i udoban život van zidina haškog tribunala.

Vatikan je verovatno zadovoljan "demokratskom" Srbijom. Da li papa ovako razmišlja: Qualis rex, talis grex. Minus potens exercitus leonum duca lepore. ( Kakav vođa, takvo stado. Vojska lavova je manje opasna ako je predvodi zec.)

7. Aron Svirski jedan od arhitekata kula Svetskog Trgovinskog Centra tvrdi da su obe zgrade "bliznakinja" napravljene da izdrže udar Boinga 707. Rušenje je za njega bio šok.
Van Romero ekspert za kontrolisano rušenje zgrada, bivši direktor "Energetic Materials Research" , a sada potpredsednik na Istitutu za istraživanje tehnologija i rudarstvo Novi Meksiko, rekao je da način kako su Kule bliznakinje srušene liči upravo na one kontrolisane domolicije kakve on sprovodi: " Moje mišljenje je zasnovano na video snimcima. Izgleda kao da se nakon udara aviona u zgrade STC aktiviralo nešto eksplozivno, neka naprava u zgradi što je dovelo do rušenja".

NBC News je intervjuisao ljude koji su pobegli sa mesta označenog kao nulta tačka: "Bili smo zaglavljeni na stepeništu zgrade jedno vreme. Sišao sam sa 85. sprata. Baš u trenutku kada smo bili nadomak izlaza došlo je do eksplozije", rekao je jedan od njih. I jedna žena je posvedočila slično: " Zaglavili smo se na stepeništu. Kad smo stigli do ulaznog hodnika, nastala je eksplozija".

Da li je ovo dokaz da su ovi spratovi razoreni eksplozijom koja je usledila samo nekoliko trenutaka pre udara aviona i da su "udari aviona" bili samo režirana predstava? Da li je iz modifikovane letilice Boing 757 bio ispaljen projektil prilikom samog udara? Po čijoj naredbi i u čijoj organizaciji su zgrade demolirane i čitava predstava za medije i publiku izvedena? Da li je sve to mogla da uradi obaveštajna zajednica u službi globalnih zidara piramide na čijem njujorskom čelu je kardinal Edvard Egan u službi crnog pape, pita Felps u svojoj knjizi.

Za razumevanje čitavog sistema dodajmo još jedan važan detalj. Najveći broj zidara ove piramidalne tajne uprave ne odlučuje, već samo sprovodi ono što je odavno zacrtano na vrhu. Do kog nivoa su izvršni zidari, a na kom su arhitekti, planeri, stratezi, zna verovatno samo nekoliko njih na vrhu. Ti ljudi , bez sumnje, moraju zaista biti izuzetno prosvećeni u najširem smislu. To su pravi Iluminati. Ovakvu šemu potvrđuje i podatak da je razaranjem Severne kule STC-a , na spratovima 22, 23 i 24 uništena ogromna evidencija FBI protiv člana Saveta za međunarodne odnose Džejmsa Gifena (James Giffen) izvršnog direktora kompanije "Mobile Corporation", koja je takođe pod kontrolom Saveta. U dokumentima su se nalazili dokazi o ilegalnoj naftnoj trgovini izmedju Irana i Kazahstana. Takođe su tu bili dokazi protiv člana Saveta i šrinera i slobodnog zidara Alana Greenspan-a. On je tada bio i cionistički predsednik Upravnog odbora američke privatne centralne banke (FED), čiji rad se nadzire iz Namačke (pod kontrolom jezuitskog Generala).
Sistem FED-a uključuje i navodni tajni sistem za održavanje cene zlata (GOLD PRICE FIXING), koju je ovaj bankarski kartel godinama potiskivao odnosno fiksirao. Grinspenovi cionistički partneri u kriminalu iz jevrejskog kluba su Morgan Stanley & Company i Goldman Sachs & Company, takodje članovi Saveta za međunarodne odnose, primećuje Felps.

Rušenje kula STC-a ubilo je i najmanje 42 lojalna člana Kolumbovih vitezova (Knights of Columbus), katoličkog bratstva koje danas broji preko 1.7 miliona članova, i nekoliko poštenih FBI agenata. Čini se da je u ovom zločinu potpuno došlo do izražaja jezuitsko načelo "cilj opravda sredstvo".

Mnogi mediji su objavili da je bombardovanje Avganistana učinjeno sa ciljem da se kazne Talibani koji su, navodno, povezani sa Bin Ledenom , iako se radi o pokrivanju sukoba koji međunarodni trgovci opijumom imaju sa avganistanskim Talibanima koji su im se suprostavili zaposedanjem opijumskih uzgajališta. Talibani su se istom kartelu zamerili i kada su povukli svoju podršku za gradnju naftovoda od izvorišta u Kaspijskom basenu. Ovaj veliki biznis su ugovorili članovi Saveta za međunarodne odnose Henri Kisindžer i Džordž Šulc. Oni su zastupali interese "Unocal Corporation". Napadom na Avganistan (koji je nakon 11.septembra odmah predstavljen kao krivac zbog "pružanja utočišta Bin Ladenu" ) američka vojska (finansirana iz državnog budžeta) je uz aminovanje Kongresa poslata da pomogne privatnom korporativnom biznisu sa naftom i trgovcima opijumom.
Kako su američke obaveštajne strukture brzo locirale gde se skriva Bin Laden, a nisu uspele da otkriju zaveru ogromnih razmera koja je morala da postoji za četvorostruki simultani teroristički napad u srcu sopstvene države, misterija je samo za one sa nižim koeficijentom inteligencije. Oni prosečni lako će sročiti odgovor.


Felps napominje i da je ovaj naftovod izuzetno važan zbog snabdevanja kineske Crvene Armije, kada bude krenula na ekonomski i moralno iscrpljenu SAD, pod komandom Isususovaca.

Nije vam poznata strategija osvajanja SAD? O ovome će biti reči u jednom od narednih tekstova.

Felps to formuliše ovako: "Mi, Amerikanci, zahvaljujući našoj papskoj i kurvinskoj štampi, bili smo obmanuti da uđemo kao nacija u ovaj rat (u Avganistanu), kao što smo bili obmanuti da vodimo papski rat protiv japanskog naroda za vreme Drugog Svetskog Rata i Drugog jezuitskog rata koji je trajao 30 godina, od 1914. do 1945." (poznata su nastojanje jezuita još u 16. veku da Japance i ostale Azijce preobrate u rimokatoličku veru. Njihov tadašnji misionar Fransis Ksavijar je tada zbog uspešno obavljenog posla - prevodjenja nekoliko hiljada Azijaca u rimokatoličku veru-dobio titulu "apostola Istoka". Kod Engleza su bili manje uspešni jer su "kalvinisti" pobili i proterali veliki broj jezuita).

"Napad na Perl Harbur nije bio iznenađenje za Franklina D. Ruzvelta , slobodnog masona šrinera , kao što ni napad na STC i Pentagon nije bio iznenađenje za najvidljivijeg člana tajnog reda 'Lobanja i Kosti', Džordža Buša , mlađeg."


"Ako je sve navedeno tačno, i ako je američki narod svesno prevaren od sopstvene vlade pod kontrolom jezuita i Saveta za međunarodne odnose, može se očekivati da će Amerika veoma brzo upasti u zamku dugog iscrpljujućeg ratovanja čak na širem prostoru od Srednjeg Istoka", veruje Felps.

To će imati za posledicu bar šest stvari koje će na kraju potpuno oslabiti SAD kao reformističku protestanstku tvorevinu, dok će jezuitske antireformističke snage znatno ojačati. Kojih šest događanja se mogu očekivati:


1. Širom sveta (posebno preko Interneta) besni tobože prikrivena antijevrejska agitacija, posebno u SAD, Evropi i među Arapima, što je verovatno rezultat rada crnog pape.

Primetno je sve veće i dokumentovano "razotkrivanje" tajne uloge jevrejskih cionista, kako u kreiranju kolonijalne politike i pljačke afričkog naroda, zatim njegovog transporta u SAD kao robova, zatim učešće Jevreja- cionista u pripremama za Prvi i Drugi svetski rat, genocid nad Jermenima (koji se pripisuje Turcima), o aktivnostima Mosada i takozvanim "false flag" operacijama, i konačno, izuzetno agersivna politika Izraela (kojim upravljaju vojni generali pod instrukcijama iz najviših piramidalnih spratova).

Knjiga "Čudnije od fantazije", savršeno dobro prikazuje ulogu cionista u svetskoj istoriji 20 sveka, ali naravno ne otkriva sam vrh piramide.
Sve ovo savim je dovoljno da omraženi "jevrejski narod" bude predmet mržnje i kod ostalih vera (jevrejski cionisti su imali aktivnu ulogu i u raspadu SFRJ) te će se lako naći u centru novog krstaškog rata. Ako nekome nije jasno zašto bi cionisti Jevreji radili sve ovo protiv interesa sopstvenog izrealskog naroda, razlog leži delimično u činjenici da u svakom narodu postoji veliki broj pojedinaca spremnih da za novac urade sve, jer novac je postao novi bog kreator svega u modernom ljudskom društvu. Sa druge strane judejskih Jevreja (semita) ostalo je jako malo, jedva nešto preko 3 % te nije neverovatno da je semitska populacija veoma uspešno supstituisana novojevrejima hazarskog porekla (najviše iz Poljske i Rusije) koji čine skoro 97% današnjih Jevreja. Prosto rečeno, pravi hrišćani Jevreji iz Palestine zamenjeni su farisejima iz Hazarije. Da li je to zaista izvedeno sa Hitlerovim i Himlerovim koncentracionim logorima može se utvrditi jedino ako bi se precizno istražilo koliko je zaista Jevreja stradalo u Drugom svetskom ratu i odakle je njihovo stvarno poreklo? Naravno cionistički klub iz Piramide se ovome javno žesto protivi, zbog "pijeteta prema mrtvima".

"Ako bih znao da je moguće da spasim svu jevrejsku decu u Nemačkoj dovodeći ih ovde u Englesku i samo polovinu njih transportom u Eretz Izrael, izabrao bih ovu drugu opciju", izjavio je Ben Gurion 1938. na jednom cionističkom skupu u Velikoj Britaniji.

 

Jevreji starci nisu mogli da se usele u Izrael. Čaim Vaicman, prvi izraelski predsednik im je otvoreno poručio da ne želi starce, već samo mlade stanovnike u novoj državi. Stari treba da umru: " Oni su prah, ekonomski i moralni prah u surovom svetu..."

Jevreji na putu u konc logore. Ne deluju baš bogataški da bi bili opljačkani odvođenjem u konc logore, zar ne? Siromašna jevrejska deca na ulicama u Poljskoj.

"Jedna krava u Palestini vredi više nego svi Jevreji u Poljskoj", reči su Icaka Grinbauma predsednika odbora Jevrejske agencije za spasavanje , 18. februara 1943. (www.jewsagainstzionism.com/.../index.cfm) Otkud im onda zlatni zubi koje su im navodno nacisti vadili?

Ko su onda bili "Jevreji" prepuni novca koji su ulazili u Namačku iz Poljske i Rusije i otvarali noćne kabaretske klubove, zaposeli nemački parlament, ženili se Nemicama i sticali društveni status, "trovali" Nemačku svojim seksualnim nastranostima i izdejstvovali donošenje "Nirmberških zakona" dajući vetar u jedra Adolfu Hitleru?

Intelektualna elita u Nemačkoj 1920. Bertold Breht, Albert Ajnštajn,Hans Ajsler, Kurt Veil, Bili Vajlder.

Da li su to bili izvođači ruske crvene revolucije koji su došli u posed 666 miliona dolara u zlatu koliko je Vatikan navodno poslao u Rusiju da bi finansirao uspostavljanje komunizma i svrgavanje Romanovih? Ovaj novac su "revolucionari" stavili u svoje džepove, baš kao i carevo zlato koje im je navodno ruski patrijarh poklonio da bi spasao živote sveštenstvu, koje su revolucionari (ojačani ubicama i kriminalcima) trebali da pobiju kao jeretike. Ovo tvrdi Alberto Rivera.

Ipak, zna se da najveći broj stanovnika Izraela danas nema semitsko poreklo, kao i da SAD nisu htele za vreme Drugog Svetskog rata da prime Jevreje na svoje tle upravo na nagovor cionističkog rabina Stephen-a Wise-a, i da Čerčil nije hteo da prekine rat 1943. (najveća stradanja Jevreja u logorima desila su se 1944.), i da je Čerčilova majka iz jevrejske porodice Džerom, (hazarske) i da je Hitler finansiran od strane jevrejskih bankara iz SAD (Rokfeler, Šif i drugi)itd. Kako sve to rastumačiti, osim veštom i unapred orkestriranom ratnom mašinerijom koja je imala za cilj da uništi jeres u Evropi i stvori utilitarnu i privatnu državu Izrael.

Ko je bio u prvim redovima nacističke Nemačke i saveznika? Iz priloženog se vidi da su to bili katolici, jezuiti i masoni. To tvrdi i Alberto Rivera.

A ko je bio na drugoj? Da li je to teško pogoditi? Na primer: zašto je saveznička avijacija 1945. zasula bombama baš Dresden mesto gde je bio centar reformističke crkve Martina Lutera? Tada je pobijeno između 50 000 i 250 000 Nemaca (i to baš jeretika). Ni ovaj broj nikada nije tačno utvrđen, iako se radi o teškom genocidu.

Vinston Čerčil sa svojim prijateljem Bernarom Baruhom, jevrejskim finansijerom i Dvajtom Ajzenhaureom, koga će upravo Baruh od lošeg vojnika brzopotezno napraviti generalom koji će biti poslat na Evropsko ratište i kasnije postati američki predsednik, opet zaslugom Baruha koji ga je podržao. Baruh je bio demokrata, a Ajzenhauer republikanac, ali zar "ptica" nije ista? Podaci koji govore da i on ima "jevrejsko" poreklo (potiče iz Švedske) otkrivaju nesumnjivu masonsku vezu. Ajzenhuer se istakao i time što je nemačke vojnike koji su se predali 1945. tretirao kao životinje, potpuno ignorićući Ženevsku konvenciju. Po nekim informacijama oko milion vojnika je umrlo u zarobljeništvu koje je organizovao general Ajzenhauer. Iako se ovo od nekih istraživača tumači kao "mala" jevrejska osveta, nije li ovo moglo biti izvedeno samo ako se unapred znalo šta će se događati sa Jevrejima u nemačkim konclogorima? Pa da li se sve unapred znalo i da li je sve unapred orkestrirano? Prosudite sami.


Iako nije bio vojno uporište, već stari barokni grad izuzetne kulturne vrednosti, Dresden je potpuno razoren. Luteranska crkva je do temelja razrušena, ogroman broj civila ubijen. General Ajzenhauer je procenio da time uništava važan komunikacioni centar (!)

Ubijeno je u nemačkom bombardovanju i oko 50 000 engleske jeresi, i 90 000 japanskih jeretika samo u Hirošimi (koji su sve jezuite u 16. veku slatko izbacili iz Japana). Da li su zato "počastvovani" atomskom bombom? O broju pobijenih ortodoksnih šizmatika hrišćanske pravoslavne crkve ne treba ni govoriti. Radi se o milionima.
Da li je onda Drugi svetski rat bio koristan za jezuite i njihovu doktrinu čišćenja svih protestanstkih crkava usvojenu na ekumenskom Savetu u Trentu još u 16 veku?

 

Očigledno da jeste. Divide et impera!

 

Deda Preskot, finansijer Hitlerove naci mašinerije i unuk Džordž u Jerusalimu, na Zidu plača. Kako je bilo ko od Hitlerovih finansijera mogao da uđe u "jevrejski" Izarel?

Ovi "Jevreji" nisu bili sprečeni da uđu u SAD, a uloga porodice Buš u pomaganju holokausta im ne smeta! Ima li Jevreja koji nisu čuli za holokaust i Hitlera? Gde je tu logika?

Ovde?

 

Ali konačni cilj još nije dostignut. Potrebno je da se papa ustoliči u Jerusalimu.


2. Pogledajmo šta kaže o tome Felps:

"Destrukcija džamije Al Aksa za koju će biti okrivljena američka vojska, omogućiće papinim šriner slobodnim masonima da ponovo izgrade Solomonov hram dok istovremeno budu orkestrirali besom islamskog naroda protiv Jevreja za koji će agitovati islamski masoni pod kontrolom islamskih obaveštajnih službi i u saradnji sa masonima Severne Amerike u sukobu sa američkim i kanadskim "jereticima i liberalima" tj. 'paganizovanim narodom'. Ova paganizacija učinjena je upravo kroz odbijanje biblije i edukativnim sistemom punim prevara, kontrolisanom štampom i demoralizujućom kulturom (paganskog pozorišta i filmova)".

Sve je to, naravno, učinjeno preko medija pod kontrolom jevrejskih cionista.


3. "Dalje sledi ubijanje miliona fanatičnih Muslimana, koji bi inače napali Izrael nakon razaranja Al Aksa džamije u Jerusalemu, pa i moguća destrukcija Meke i Medine. To će

omogućiti mirnu vladavinu papske cionističke vlade Izraela.
Ovaj lažni mir će održavati Evropska Unija". (Neće biti neobično da i Izraelu bude ponuđeno mesto u EU, baš kao i Turskoj. Pa nije li sve to bila stara Rimska imperija?)

Rimska imperija oko 120.god. n.e.

"Njenu ujedinjenost održavaće Rimski klub preko svoje tajne grupe Malteški vitezovi i njegovog isturenog člana iz španske grupe Havijera Solane. Isti je već stekao zasluge jer je sa funkcije komandanta NATO snaga bombardovao i uspešno pobio veliki broj gradjana u pravoslavnoj Srbiji", piše Felps.

"Evropska Unija, pretežno komponovana od katoličkih država, ponovo će sastaviti Svetu Rimsku Imperiju, novu Crkvenu Sablju. Tada Crni Papa neće više imati potrebu za drogiranom, iscrpljenom, bankrotiranom , ofucanom Amerikom i njenim rasno mešanom i demoralisanim narodom nastalim kao deo Svete Romanske imperije definisane Četrnaestim amandmanom američkog ustava".
(Četrnaesti amandman na ustav izglasan je 1866. i imao je za cilj da garantuje potpune građanske slobode i prava upravo oslobođenim robovima. Za sve one pojedince koji bi na bilo koji način ova garantovano pravo njima uskratili propisne su bile drakonske kazne koje su uključivale oduzimanje imovine, građanskih prava , ali i lišavanje života. A znamo i iz našeg iskustva u Srbiji kako je "demokratija" zgodna igračka za politički nepismen narod. Ovi tek oslobođeni robovi su bili i bukvalno nepismeni, zato je bilo jako važno da glasaju.
Mnoge južne države odbile su da ratifukuju ovaj amandman, zbog čega je novim takozvanim "rekonstruktivnim zakonima" 1867. jug podeljen na pet vojnih oblasti u kojima je uvedeno vanredno stanje i tako nametnuto davanje građanskih prava svim građanima. Dakle, nevidljiva oligarhija najbolje upravlja "demokratijom" i "ljudskim pravima" politički neobrazovanog naroda).

4. "Tiranijom belih američkih fašista i militantnih diktatora stvorenih iz Novog Prava Republikanske partije…" ( i danas je na snazi u SAD Patriotski zakon koji koji je izglasan odmah nakon 11. 9.2001. i koji znatno sužava građanske slobode u SAD, a sve sa obrazloženjem da se građani na taj način štite od terorizma), "… zbog postojeće tenzije utkaće se put novom rasnom ratu kao rezultat crnačkog i hispanoameričkog bunta i nereda u većimn gradovima, a koje će koordinirati masonima predvođena rasistička Crna Armija Nacije Islama pod kontrolom Crnog Pape", piše Felps.

Poznato je da sve više crnaca u SAD prelazi u islam, te da je ubacivanja Meksikanaca u SAD "tajnim kanalima" organizovano upravo uz pomoć delova obaveštajnih službi i američke (ne)patriotske administracije. Povrh svega brutalo čišćenje Nju Orleansa od crnaca, nakon uragana pre dve godine, svakako je doprinelo da se rasna netrpeljivost još više zaoštri, što uključuje i vešto huškanje belih rasističkih agitatora (gde možda spada i popularni beli rasista i američki nacionalista Dejvid Djuk).

Izbijanjem nemira, iskoristiće se postojeći koncentracioni kampovi (pod kontrolom FEMA) i aktivirati sistem za ubijanje (ili "nestajanje") miliona, "jeretika i liberala" u skladu sa pomenutim jezuitskim "Savetom iz Trenta", gde je ova doktrina usvojena pre 350 godina. Na isti način je, kaže Felps, Hitler "Austrijanac" i homoseksualac i uživalac droge razorio neverničku protestantsku Nemačku uz pomoć FDR, USAF-a i Čerčilovog RAF-a. Oko dva miliona Nemaca, pretežno protestanata stradalo je za vreme Drugog svetskog rata, dok je u komunističkom DDR-u polovina građjana protestanata prevedena u ateiste marljivim radom komunista. (Sadašnji kancelar Angela Merkel rođena je u DDR-u i to baš u Hamburgu, gde je bilo glavno uporište Hitelerovih nacista katolika). Ona treba da privede kraju radove na formiranju katoličke EU.

5. Američka vojska će biti gurnuta u rat na dva velika fronta - jedan na Srednjem Istoku, koji je praktično već otvoren, a drugi sa Kinom (i verovatno Rusijom koja se provocira i i preko čerupanja Srbija) koji će se otvoriti u slučaju oružanog konflikata sa Iranom (jer je Kina sa njim vezana velikim naftnim ugovorom). Tu je i nezaobilazni dežurni "nedemokratski" i "tiranski " režim u severnoj Koreji.

Na oba fronta Amerika će izgubiti, veruje Felps, zbog izdaje, kao što je Napoleon izdao svoju voijsku u Rusiji 1812. i Hitler 130 godina kasnije, i za to će najzaslužniji biti predsednikovi sevetnici iz masonskih redova crnog pape.


6. "Masivna invazija i napad na Severnu Ameriku, Kine i Rusije (ovo bi verovatno bio raketni napad) uzburkaće strasti i napraviti haos na Zapadnoj obali, dok će Kina i ujedinjeni Muslimani marširati na Jugoistočnu Obalu, poznatu kao "Biblijski pojas", koristeći Bahame i Kubu kao polazne baze. Jezuitski kontrolisni lideri u administraciji SAD sprovodeći politiku jačanja položaja nacionalnih manjina i slobodne imigracije, učinili su da ogroman broj stanovnika postane "peta kolona" koja će biti priključena Kinezima, Muslimanima, Hindusima i Hispano-Amerikancima kao saveznici iznutra. Oni će izdati belu protestanstku Ameriku (kao što su nemački cionisti izdali Nemačku) i krajnji rezultat će biti potčinjavanje poslednjeg neverničkog bastiona reformatora protestanata. To će naterati katoličku Evropu na čvrsto ujedinjenje u obliku stare Svete Rimske Imperije - pod papskim carem", zaključuje Felps.
(Srbija, naravno, nikada neće biti deo EU, kao što prikazuje i projekcija CIA za 2020, jer šizmaticima nije tu mesto.

Kako će se širiti EU po predviđanjima CIA? Prvo katoličke zemlje, a ostali u red (da se dovedu)?

Mada treba reći da je nemanjićka Srbija bila važan partner Vatikana ratujući protiv Vizantije (zato su Srbi i dobili državu), kao i kasnije protiv Turske, a potom Bugara. Ulaskom u NATO ratovala bi protiv Rusije, zar ne? U takav rat Srbi ne mogu da uđu jedinstveni, ali se mogu oko ulaska u rat međusobno podeliti i poubijati. Da li je potrebno ovde objašnjavati ko je Srbe podelio na četnike i partizane? Ili ko je stajao iza balija i ustaša? I u predstojećoj podeli u tome će im pomoći ustaški (jezuitski) mudžahedini iz BiH i UCK (Ustashi of Croatia for Kosovo), a Bugari će pružiti vojnu logistiku sa leđa, jer su već potpisali i uzeli pare od NATO-a, dok će vojvođanski Mađari biti podstaknuti da tobože traže svoja prava itd...) Istorija koja se neukom i pogrešno učenom narodu uvek ponavlja.

Scientia ipsa potentia est (Znanje je sama moć).

Zato, srpski predsednik Boris Tadić ima "genijalan" plan: Zveri se treba potpuno prikloniti, razoružati se, ući joj goloruk maksimalno pod zube, a onda nas ona sigurno neće progutati. Nažalost... Quos Deus perdere vult, dementat prius. (Onima koje želi da uništi, bog prvo oduzme pamet!)


Dodajmo ovde i detalj vezan za Rusiju, koja bi u slučaju da ovakav scenario zasita postoji, morala prvo da se ponovo ojača zemljama iz starog Sovjetskog Saveza formiranjem nove savezne države na čelu sa jakim predsednikom (da li će to biti Putin?), što bi onda predstavljalo zaista respektabilnu silu koja se može i vojno sukobiti sa SAD, makar to i ne bio direktan sukob.

 

Evo, kako svoju priču u hrišćanskom maniru zaključuje Erik Džon Felps, koji se često potpisuje i kao Brat Erik:

"Ovaj scenario je odgovor na to zašto smo i kako bili napadnuti 11. septembra 2001. na Krvavi Crni Utorak. Ali nakon svega mi izdajnički, Beli ljudi koji odbijamo Bibliju, zaslužili smo to..."

Malteški vitezovi i šriner slobodni zidari sa Vol Strita obnovili su privremenu moć papstva (koja je bila uništena jačanjem nacionalnih država u 19. veku) tako što su finansirali organizovali revolucije u Kini, Rusiji, Španiji, Italiji, Francuskoj, Kubi, Kraljevini Jugoslaviji... i orketrsirali međudržavnim sukobom na globalnom nivou u dva svetska rata. Sada je na redu treći koji treba da ustoliči novu hrišćansku crkvu upravo na Petri u Jerusalimu , tamo gde je hteo Isus iz Nazareta. Jerusalim praktično već imaju, treba im samo novi Hrist. Kako će ta predstava izgledati, nažalost izgleda da ćemo baš mi biti svedoci. Pitanje je samo koliko ljudi će na planeti taj novi Hristov dolazak preživeti, nakon velikog haosa.

 

Navedimo i reči Napoleona iz njegovih memoarskih beleški dok je bio u zatočeništvu na ostrvu Sveta Helena, nakon što su ga njegove vatikanske gazde, za koje je ratovao, izdale i tu zatvorile: "Jezuiti su vojna organizacija, ne religiozna. Njihov glavni poglavar je vojni general, ne samo otac iguman u manastiru. Cilj ove organizacije je MOĆ. Moć u svom najdespotskijem obliku. Apsolutna moć, univerzalna moć, moć da kontrolišu svet voljom jednog čoveka… General jezuita inisitira da bude glavni, suveren nad suverenima... Bilo gde da su jezuiti došli u situacuiju da dobiju neku vlast, cena tog dobitka za njih je nebitna… Sve što rade, svaki zločin koji učine, bez obzira koliko užasan bio, pohvale je vredan posao, ukoliko je učinjen u interesu društva Isusovaca, naredbom Generala".


Dr Rivera je otkrio da im je pod tajnom jezuitskom zakletvom rečeno da će svi jezuiti sveta dobiti znak kada ekumenski pokret bude uspešno počistio protestantizam i kada će se krenuti u razdoblje finalnog potpisivanja sporazuma (konkordata) između Vatikana i "Velikog Satane" (SAD).
Taj znak je trenutak kada jedan od predsednika SAD svoju predsedničku zakletvu bude položio licem okrenut obelisku (sa piramidom na vrhu) u Vašingtonu. Ko će biti taj predsednik, pitate se? Taj predsednik je već položio svoju zakletvu 20. januara 1981. (na svetog Jovana) po pravoslavnom kalendaru. Bio je to Ronald Regan.

Prvi put u američkoj istoriji ceremonija polaganja zakletve je preneta na zapadni deo Kapitola i Regan je položio zakletvu obelisku. Da li je on toga bio svestan, Rivera ne može da tvrdi. Ono što znamo, to je da savsremena američka politika sa Reganom (šarmantntnim glumcem i politički neobrazovanim) ispisuje vreme podmuklih ratova, pre svega u latinskoj Americi, i naoružavanje Izraela.

Konkordat između Vatikana i nacističke Nemačke potpisan je 1933. U sredini je papa Pije XII. Šta je zatim sledilo, zna se.

Nije slučajno što je film "The passion of Christ" režirao glumac Mel Gibson. Čitav film ne samo što obiluje jezuitskim simbolima, već je pun diletantske režije i patološkog nasilja i brutalnosti koje je danas prisutno u najvećem broju holivudskih filmova. Kome treba takav Holivud?

Mel Gibson je primio počasni doktorat na "jezuitskom" Marymount University u Los Anđelesu, maja 2003. Sa njim je jezuita William J. Fulco.

   ***

Šta na kraju reći o onima koji su sebi postavili zadatak da pomoću novca prigrabe sva bogatsva ovozemaljskog sveta i budu njegovi vladari u sledećoj istorijskoj epohi (Nuovus ordo seclorum)? Da li je to epoha koja počinje nakon drugog Hristovog dolaska na Zemlju? Od koga je ovaj poduhvat (coepio) odobren (annuit)? Od boga svakako nije, iako su na dolarskoj banknoti uočljivo napsane reči: IN GOD WE TRUST, pošto božija volja u stvaranju ovog dosadašnjeg vatikanskog poretka nije ni učestvovala. Sve je sama odradila Zver. Ali da li će se Bog umešati i ovu ljudsku ZVER sprečiti u njenom naumu?

Čini se da su mudri Rimljani to shvatili mnogo pre nego ova novokomponovana globalna Zver: PURAS DEUS, NON PLENAS ASPICIT MANUS (Ne gleda bog na pune , nego na čiste ruke)

Ostaje nam sada samo da vidimo kako će bog da očisti krvave ruke ove ZVERI!